SaxNow, Bas, Linde, Rik

Studenten opgelet: heb je problemen, vragen of opmerkingen? SaxNow staat voor je klaar tijdens de Pop-up redactie in het hoofdgebouw!

Hey daar, Saxion Studenten! Heb je iets op je hart waar je over wil praten? Zit je met vragen over je studieschuld, worstel je met het vinden van een woning of heb je gewoon behoefte aan advies? Dan is de Pop-up redactie van SaxNow dé plek voor jou!

Wat is een pop-up redactie?
Een pop-up redactie is een verplaatsbare redactie die elke keer op andere plaatsen neergezet kan worden. Bij dit concept zijn de redacteuren aanwezig om in gesprek te gaan en te luisteren naar de lezers. Het is een laagdrempelige manier om je verhaal te delen.

Voor wie is het?
De Pop-up redactie is er voor álle Saxion studenten. Of je nu studeert in Deventer, Apeldoorn of op een van de andere gebouwen in Enschede, je bent van harte welkom!

Wat kan ik hier doen?
Als je met vragen zit of ergens mee worstelt, staan onze redacteuren klaar om naar je te luisteren. We gaan op onderzoek uit en benaderen experts om jou én medestudenten van advies te voorzien. Dus kom langs en praat met ons.

Wat als ik niet kan langskomen?
Kun je er op 22 april niet bij zijn? Geen zorgen. Je kunt ons je vragen of problemen altijd mailen naar saxnow@saxion.nl. Hierdoor is het alsnog mogelijk om in gesprek te gaan of advies te krijgen.

Wanneer en waar?
Kom langs op maandag 22 april tussen 11.00 tot 15.00 uur in de centrale hal van het Ko Wierenga gebouw (hoofdgebouw) in Enschede. Het adres is M.H. Tromplaan 28. De Pop-up redactie is niet te missen bij binnenkomst.

Bonus: gratis foto’s!
Als extraatje hebben we de die dag een fotograaf van SaxNow die jou en je medestudenten op de foto zet. Zo heb je een herinnering aan deze Pop-up redactie of een nieuwe profielfoto voor LinkedIn.

Dus, markeer 22 april in je agenda en vergeet niet langs te komen bij de Pop-up redactie. We staan voor je klaar!

 

Bureau met schrijfblok en toetsenbord

Redactie SaxNow

Gerelateerde artikelen

laadpaal enschede

Betalen voor laden elektrische auto’s; “Thuis laden voordeliger”

Voor het laden van elektrische auto’s op Saxion zul je vanaf maandag 13 mei in de buidel tasten. Dan is laden niet langer gratis, maar betaal je 39 eurocent per kWH. Er wordt niet met een starttarief gewerkt, staat op intranet. Daarmee wordt het onaantrekkelijker om de auto vol te laden op Saxion, want volgens het bericht zal het in veel gevallen voordeliger zijn om thuis te laden.

Vrouwe Justitia|Bachelor HBO-Rechten Saxion

Voor toetsdiefstal veroordeelde student behoudt tóch zijn propedeuse, Cobex vernietigt besluit examencommissie AMM

Student M.B, die vorig jaar werd veroordeeld voor het verkopen van toetsvragen van Saxion, behoudt toch zijn propedeuse. Ook worden de resultaten van kennistoetsen die hij voor de vastgestelde periode van de toetsdiefstal aflegde, niet ongeldig verklaard. Volgens het College van Beroep voor de Examens (Cobex) heeft de examencommissie van zijn academie AMM te weinig bewijs geleverd voor de conclusie dat de student al vanaf 2017 de beschikking had over gestolen toetsen.

dev

Saxion Deventer start in september nieuwe Ad Interior Brand Identity: “Als eerste in Nederland”

Het is de derde nieuwe Associate Degree die start in september: Interior Brand Identity. De tweejarige voltijd opleiding is een spin-off van Interior Design en leidt studenten op tot experts in het vertalen van merkidentiteit naar ruimtelijke omgevingen. Volgens teamleider Jan Siebers was er vraag naar. “Raar dat dit er niet was.”