Over SaxNow

Onafhankelijk nieuws voor de Saxion-gemeenschap.

SaxNow is het onafhankelijke nieuws- en opinieplatform voor hogeschool Saxion. Wij brengen actuele verhalen, achtergronden en opinies over wat de hogeschool, de medewerkers en de studenten raakt. SaxNow staat los van welke belangen dan ook. Onze missie is om mooie, ontroerende, urgente en opmerkelijke verhalen te maken. Dat doen we met én voor de Saxion-gemeenschap en daarmee bevorderen we de betrokkenheid bij de organisatie. We zijn te vinden op LinkedIn,Twitter, Facebook en Instagram.

Redactie

De vaste redactie bestaat uit hoofdredacteur Rik Visschedijk, eindredacteur Bas Klaassen en redacteur Linde Verschoor. Daarnaast werken we met freelancer André Valkeman en fotografen Cees Elzenga en Ronald Hissink. 

Redactieraad

De redactieraad onder voorzitterschap van Wim Slingerland en het redactiestatuut waarborgen de onafhankelijkheid van SaxNow.

Studentenredactie

Wij bieden Saxion-studenten een werkplek waar ze zich kunnen ontwikkelen in het journalistieke ambacht: van film en fotografie, tot schrijven, redigeren, social media en podcasts maken. Bezoldigd en met professionele begeleiding. 

De studentredacteuren zijn op dit moment Guus Nijhuis, Pip ten Velde, Romy Heerink, Pascal Peper en Tijmen Bartels.

Marlene Mahn loopt stage bij ons (foto/video). Sharona van der Kuit en Eva Eikelenboom gaan bij SaxNow afstuderen. 

Studentredactie

Vacatures

Saxnow heeft regelmatig plek voor nieuwe (student)redacteuren, stagiairs en afstudeerders. Kijk hier voor de vacatures. Staat je vacature er niet bij, maar zou je toch graag bij ons werken of werkervaring opdoen? Laat het weten.  

Contact? Graag!

We nodigen de Saxion-gemeenschap van harte uit om contact met ons op te nemen. Heb je een vraag, een verhaalidee of commentaar? Schroom niet. 

Door een opinie in te sturen lever je een bijdrage aan het publieke debat op Saxion. Wij nodigen lezers nadrukkelijk uit bij te dragen aan de discussie, te reageren op eerdere opiniestukken of om een nieuw onderwerp op de agenda te zetten. Het gesprek faciliteren is een belangrijk doel voor ons. Daarbij gelden enkele gedragsregels

saxnow@saxion.nl
R.Visschedijk@saxion.nl / 06 22096165
S.H.B.Klaassen@saxion.nl