Rik Bas Over ons

Over SaxNow

Onafhankelijk nieuws voor de Saxion-gemeenschap.

SaxNow is het onafhankelijke nieuws- en opinieplatform voor hogeschool Saxion. Wij brengen actuele verhalen, achtergronden en opinies over wat de hogeschool, de medewerkers en de studenten raakt. SaxNow staat los van welke belangen dan ook. Onze missie is om mooie, ontroerende, urgente en opmerkelijke verhalen te maken. Dat doen we met én voor de Saxion-gemeenschap en daarmee bevorderen we de betrokkenheid bij de organisatie. We zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram.

Redactie

De vaste redactie bestaat uit hoofdredacteur Rik Visschedijk en eindredacteur Bas Klaassen. Daarnaast werken we met freelancers Yoni Pasman en Roy Heethaar en fotografen Cees Elzenga en Ronald Hissink.

Redactieraad

De redactieraad onder voorzitterschap van Rients Jorna en het redactiestatuut waarborgen de onafhankelijkheid van SaxNow.

Studentenredactie

Wij bieden Saxion-studenten een werkplek waar ze zich kunnen ontwikkelen in het journalistieke ambacht: van film en fotografie, tot schrijven, redigeren, social media en podcasts maken. Bezoldigd en met professionele begeleiding. De studentenredactie bestaat op dit moment uit: Annabel Essink, Eline Droppers, Floris Jan Veldhuis, Naoussa Karssies, Naomi Veltkamp en Samantha van der Lof.

Contact? Graag!

We nodigen de Saxion-gemeenschap van harte uit om contact met ons op te nemen. Juist in coronatijd willen we dichtbij de mensen zijn waarvoor we het allemaal doen. Heb je een vraag, een verhaalidee of commentaar? Of wil je een opinieartikel aanleveren, schroom dan niet.

saxnow@saxion.nl
R.Visschedijk@saxion.nl / 06 28757920
S.H.B.Klaassen@saxion.nl / 06 22674521