Saxion open dag Ko Wierenga

Sponsorloop rond Saxion-gebouwen voor benefiet Saxion for Ukraine

Je laten sponsoren voor rondje(s) hardlopen of wandelen rond een Saxion-gebouw voor de benefiet Saxion for Ukraine. Dat is het idee van Jan-Chris Hullegie (ACT) en Janine Schoeman (GreenOffice). Op donderdag 30 juni is dat vanaf het plein Ko Wierenga, en de week erop, dinsdag 5 juli, vanaf de parkeerplaats in Deventer. De initiatiefnemers hopen op zoveel mogelijk deelnemers (en opbrengst voor de 72 Oekraïense studenten).

Jan-Chris Hullegie is betrokken bij de Oekraïense studenten. Eerder al zat hij achter de actie ‘Make bags not war’, dat ruim 1.100 euro opleverde. Nu organiseert hij, samen met de GreenOffice en SaxNow een sponsorloop. Medewerkers, studenten én mensen van buiten Saxion kunnen zich inschrijven voor het evenement.

Het idee is simpel: je schrijft je vooraf in voor de sponsorloop en de deelnemer krijgt dan een formulier toegestuurd waarmee je langs vrienden, familie, kennissen, buren, of wie dan ook gaat om je te laten sponsoren.

De organisatie maakt het zo makkelijk en bereikbaar mogelijk: je mag je laten sponsoren per rondje (Enschede: 0,65km, Deventer 0,50km), je kan een maximumbedrag aangeven, of je doneert een vast bedrag. Na de loop in je het geld en via de QR-code of de bank maak je het over naar Saxion for Ukraine.

Moet je een geoefend hardloper zijn met dito uitrusting?
“Welnee”, zegt Hullegie. “Het gaat om het goede doel en de gemeenschapszin die we laten zien. Of je nu competitief loopt, of wandelt – het maakt niet uit. We maken er twee gezellige middagen van en brengen als het goed is een mooi bedrag bij elkaar voor onze 72 Oekraïense studenten.”

Sponsorloop Saxion for Ukraine

Wanneer:

Donderdag 30 juni in Enschede (plein Ko Wierenga), dinsdag 5 juli in Deventer (parkeerplaats). Beide edities tussen 15 en 17.30 uur. Je start wanneer jou goed uitkomt.

Hoe:

Een rondje is 0,65 kilometer in Enschede en 0,5 kilometer in Deventer. Je krijgt na inschrijving een formulier waarop je sponsoren zich intekenen. Het opgehaalde bedrag verzamel je en maak je over naar NL59RABO0317259415 / Stichting Saxion referentie ‘SaxNow for Ukraine’, of je gebruikt de QR- code.

Deelnemen?

Vul even dit formulier in: https://forms.office.com/r/QYgb5uskrt     
Vragen? Mail saxnow@saxion.nl

Bureau met schrijfblok en toetsenbord

Redactie SaxNow