HBO GALA Cees

Dít zijn de 5 beste looks van het hbo-gala (en nog veel meer foto's)

Het jaarlijkse hbo-gala is de avond waarop alle studieverenigingen binnen Saxion in feestelijke sferen samenkomen. Daar wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien, zowel letterlijk als figuurlijk. Dat deed ook onze stijlgoeroe Romy, die een kritische, maar sympathieke blik wierp op alle outfits. Zij deelt haar vijf favoriete looks van deze avond met je! En voor wie daar niet genoeg aan heeft: onder het artikel vind je nog veel meer foto's van de avond.

Eigen identiteit

Het klassieke zwarte pak gecombineerd met een witte blouse en slordig geknoopte stropdas? Deze standaard laten we in 2024 gelukkig ein-de-lijk achter ons! In plaats daarvan zetten we onze eigen identiteit centraal. Foto's: Cees Elzenga/hetoog.nl

Weddenschap?

Weddenschap of niet; tussen alle zwart-witte pakken trok hij zonder twijfel mijn aandacht! En ik ben fan! Al mis ik wel de roze stropdas… En je ziet ze niet op deze foto, maar de keuze voor bruine in plaats van zwarte schoenen trekt dit alweer een beetje recht.

Tijmen Bartels

Pakken? Ook voor vrouwen

Pakken alleen voor mannen? Echt niet! Deze outfit laat zien dat ook vrouwen deze outfit kunnen rocken! En misschien zelfs nog wel beter – sorry mannen… maybe it’s time for a little black dress? ;))

Pakken vrouwen

Klassieke galajurken

Natuurlijk kunnen ook de klassieke, lange galajurken niet ontbreken. Al lijken deze dames geïnspireerd door misschien wel de meest spraakmakende look van actrice Angelina Jolie. Haar ‘thigh-high slit dress' bracht tijdens de Oscars van 2012 veel te weeg. En die hint hebben beide dames goed opgevangen!

Thigh high slit dress

Toeval?

Toeval of een bewuste keuze? Een stropdas matchen met de broek van je beste vriend – origineel is het zeker! Ik ben fan! Daarbij laten ze zien dat van Bommels echt geen must meer zijn voor een gala. De sneakers die je dag-in-dag-uit draagt kunnen ook nu gewoon weer mee, check daarvoor even de vorige foto, waar de twee vrienden heel subtiel op de achtergrond staan. 

Foto's: Cees Elzenga/hetoog.nl

Foto's HBO Gala
Hbo Gala jongen
Hbo Gala meisjes
HBO Gala net pak
HBO GALA Cees
HBO Gala twee jurken
HBO Gala drie stuks
twee pils
Drie stuks
jurk
jurk2
jurk3
jurk5
jurk7
Schoenen
Schoenen2
Stel
Duim omhoog
Glitterjurk
Stropdas
Drie stuks
Romy Heerink zwartwit22CELZ231011-1332.JPG

Romy Heerink