MicrosoftTeams-image (6).jpg

AMA haakt met jubileumshirt aan bij Saxion voor Oekraïne: “Bewijzen hoe sterk deze gemeenschap is"

Solange Panayotopoulos nam het initiatief voor een mooie actie; de Academie Mens & Arbeid (AMA) haakt aan bij Saxion voor Oekraïne, door speciale jubileumshirts te verkopen. De opbrengst gaat helemaal naar de Oekraïense studenten van Saxion. “Ik dacht: laten we maar eens bewijzen hoe sterk wij als gemeenschap zijn”

De trigger om in actie te komen voor Solange Panayotopoulos, relatiemanager bij de AMA? Dat SaxNow met Saxion als hele gemeenschap probeert om het collegegeld voor de Oekraïense studenten op te halen. “Die verlaging voor hen was al mooi nieuws, maar er samen een schep bovenop doen, dat vond ik een heel mooi idee.“

Dat doet de AMA door haar 40-jarig jubileum, dat donderdag gevierd wordt, te koppelen aan de actie Saxion voor Oekraïne. Nadat de lichten binnen haar academie voor de actie op groen gingen, liet Panayotopoulos een jubileumshirt ontwerpen. “De shirts zijn echte collectorsitems, met het logo erop. En maar beperkt beschikbaar; ik heb er honderd laten maken.”

De T-shirts zijn donderdag tijdens de jubileumdag van de AMA te koop, Panayotopoulos heeft collega’s gecharterd ze te verkopen. “Dat ging makkelijk, ze wilden gelijk meedoen.” Medewerkers bepalen daarbij zelf hun aanschafbedrag. “Ze kunnen zelf bepalen of ze het voor 15, 20 of 25 euro gaan kopen.”

Ze is zelf voorzitter van het ochtendprogramma van de dag, en zal dan de actie volop onder de aandacht brengen. Later zijn ze nog te koop via de infobalie van de AMA. “En zonder t-shirt doneren kan natuurlijk ook.”

Vertrouwen

Spannend vindt ze het wel, want in het dagelijks leven is ze geen shirtjesverkoopster. Panayotopoulos: “Af en toe denk ik: ik heb wel mijn nek uitgestoken, laten we hopen dat ik straks niet met een grote berg shirts achterblijf.”

Tegelijkertijd heeft ze er heel veel vertrouwen in. “De AMA voelt vaak als een familie. Iedereen staat hier voor elkaar klaar. Dus dat kunnen we nu mooi laten zien.”

Shirt AMA 40 jaar

Hoe koop je zo’n kek shirt?

De AMA haakt aan bij het initiatief van SAXNow voor Oekraïense Saxion studenten. Dit doen ze door de verkoop van een speciaal AMA 40 jaar T-shirt voor AMA-medewerkers.

De prijs bepalen medewerkers zelf: voor 15 euro, 20 euro óf 25 euro kunnen ze de bezitter worden van het bijzondere exemplaar.  De opbrengst uit de verkoop hiervan komt volledig ten goede aan de actie Saxion voor Oekraïne.

De shirts zijn beschikbaar in dames- en in  herenmodel. Het damesmodel is er in de maten S en M, het herenmodel in de maten L en XL.

Verkooppunten en tijden:

De infobalie AMA Deventer, dagelijks vanaf 28 juni tot 7 juli tussen 08.00-17.00 uur.
Academiedag, 30 juni 10.00-10.30 Café Pafraet Saxion Deventer
Academiedag, 30 juni 10.00-10.30 Ingang zaal D007, Saxion Deventer
Je kunt ook alvast een reservering plaatsen bij Solange Panayotopoulos: s.a.y.s.panayotopoulos@saxion.nl

Bas3

Bas Klaassen